Greita paskola. Ką reikia žinoti?

Nusprendėte pildyti paraiška dėl kredito gavimo? Tikriausiai jums bus pravartu sužinoti kas yra
greita paskola
ir kuo ji skiriasi nuo paskolų, kurias galima gauti didžiuosiuose Lietuvos bankuose.

Taigi, vien pavadinimas greita – reiškia, kad šią paskolą įmanoma gauti per labai trumpą laiko tarpą. Priklausomai nuo bendrovės teikiančios kreditą tai gali užtrukti nuo keliu minučių iki kelių valandų. Kreditas – žodis kilęs iš lotynu kalbos, reiškiantis paskolą, skolą.

Greitą paskoląmūsų šalyje teikia gausybė įmonių. Jų tiek daug, kad kartais sunku išsirinkti kurios paslaugomis yra verta naudotis. Žemiau esančioje lentelėje siūlome palyginti geriausius greitojo vartojimo kredito pasiūlymus. Lentelė dar ruošiamia, greitosios paskolos ir palyginimai gali būti rasti čia. (bus atnaujinta)

Kreditų bendrovės prieš didžiuosius bankus

Jau kelerius metus netyla diskusijos lyginančios tradicinius bankus ir greitųjų kreditų bendroves. Mano nuomone, lyginti šias dvi institucijas yra vien nuo šios minties atsiradimo. Tai tas pats kad lyginti didelę korporaciją, kuri paslaugas teikia gausybėje sričių ir mažą parduotuvę kuri specializuojasi nišinių prekių pardavime. Didieji bankai dažniausiai paskolas teikia su sąlyga, jog asmuo užstatys kokį nors savo turtą. Taip yra apsidraudžiama tais atvejais, kai skolininkas nėra pajėgus gražinti skolos. Bankuose vartojimo paskolą suteikiama kur kas ilgesniam laikotarpiui. Mano nuomone, didžiąsias trūkumas imant paskolą iš banko yra per didelis popierizmas – yra būtina vykti į banką, pildyti paraiškas ir t.t. O kiek dar užtrunka laukti atsakymo. Būtent dėl to į žaidimą ateina įmonės, kurios specializuojasi greitųjų paskolų teikime. Skirtingai nei bankai, jos naudojasi technologinėmis naujovėmis ir kur kas greičiau nustato ar asmeniui yra galima ir kiek skolinti. Tačiau, kaip ir daugumos nišinių verslų – kredito bendrovių kaina yra palyginti didelė (turima omenyje palūkanas). Tai yra neišvengiama, nes vartotojas galiausiai gauna paslaugą, kuri yra greita, patikima ir išpildo jo lūkesčius.

Tik prasidėjus kredito bendrovių steigimo bumui buvo pranašauta kad skubiai suteikiamas vartojimo kreditas ir kiti greitieji kreditai galiausiai sužlugdys žmones. Tačiau statistika rodo, kai ką kitą. Kaip teigia bene žinomiausios kredito bendrovės „SMS Credit“ vadovas G.Velička. Pagal surinktus duomenis, Lietuvos piliečių vidutinė skolinimosi suma yra 500 Lt. Tai yra kur kas mažiau, nei pranašauti tūkstančiai ir didžiulės skolos kurias pranašavo didieji bankai. Tai pat reiktų atkreipti dėmesį, kad Lietuva greitųjų vartojimo kreditų teikimą varžo kur kas labiau nei likusios Europos Sąjungos šalys, o nuo 2013 metų liepos 1 d. Lietuvoje įsigaliojo naujas apribojimų paketas turėjęs dar labiau suvaržyti kredito bendrovių veiklą.

Pabaigoje verta paminėti, kad draudimai ir suvaržymai retai kada duoda norimų rezultatų. Svarbiausia atsiminti, kad greita paskola yra finansinė atsakomybė ir skolintis turite atsakingai.


3 komentarai:

  1. Sveiki ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patarsiu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ šiuo el. Pašto adresu (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), kad gautumėte paskolą.

    „Sunshine Financial Group“ yra išsami finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti jūsų turtus teikiant individualizuotas paslaugas ir žinias.

    Jei jums buvo taip sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų institutų, nesijaudinkite daugiau, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, susidūrusių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kreipdamiesi su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuriai rūpi jūsų finansavimo poreikiai. Visais būdais jums bus pasirūpinta.

    PAGRINDINIAI PRIVALUMAI;
    - Taikyti bet kur ir bet kada.
    - Gaukite grynųjų per mažiau nei 24 valandas
    - Pasiskolinkite nuo 2000 iki 20 milijonų eurų
    - Jokių paslėptų mokesčių.
    - 3% subsidijuojama palūkanų norma
    - Turite galimybę pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1-30 metų laikotarpiui.
    - Mes siūlome tiek užtikrintas, tiek neužtikrintas paskolas

    Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, maloniai parašykite į žemiau esantį el. Laišką, kad gautumėte daugiau informacijos
    Kontaktas el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    „WhatsApp“ kontaktinis asmuo: +447903159998
    Laukiame jūsų nuomonės

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kreipkitės dėl paskolos su NOVA GLOBAL FINANCE su 3% palūkanų norma.

    Nesvarbu, ar norite padidinti savo gyvenimo būdą, ar turite netikėtų išlaidų, NOVA GLOBAL FINANCE paskola yra ekonomiškas būdas tai įgyvendinti.

    „Nova Global Finances“ yra lanksti: galite pasiskolinti iki 10 milijonų eurų, o tinkamas grąžinimo laikotarpis svyruoja nuo 1 iki 30 metų. Mes siūlome platų asortimentą asmeninių paskolų, verslo paskolų, būsto paskolų ir skolų konsolidavimo paskolų, kurios gali būti pritaikytos jūsų kintantiems poreikiams ir aplinkybėms, taikant 3 proc.

    Ką tu gavai:
     Greita prieiga prie jūsų lėšų po patvirtinimo
     Konkurencingos palūkanų normos
     Lanksčios grąžinimo sąlygos
     galimybė greičiau sumokėti paskolą (papildomi mokėjimai sumažina paskolos kapitalą)
     Lengvas patvirtinimas, jei jums reikia papildomų lėšų
     Galite kreiptis dėl paskolos sau patogioje vietoje ir laiku

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos yra greita ir paprasta! Verslas ar asmenys, norintys kreiptis dėl paskolos „Nova Global Finances“ ir reikalaujantys daugiau informacijos apie tai, kaip PARAIŠKOTI, turėtų išsiųsti el. Laišką adresu (novaglobalfinances@gmail.com) ARBA susisiekti su Camilla Karlsen dėl whatsApp: +31642117819, jei norite gauti daugiau informacijos ir žodinių instrukcijų. Taikyti „T&C“.

    Camilla Karlsen
    Vyresnysis paskolų tvarkytojas

    AtsakytiPanaikinti
  3. tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė man 19000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės per tikrą paskolų bendrovę el. paštu lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti